Navigatie

Privacyverklaring

Zo leuk, gevestigd op Hoofdstraat 14, 5121 JE  RIJEN is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Zo leuk (hierna: “wij”)/ Contactpersoon: Daniëlle van der Werf/ Hoofdstraat 14, 5121 JE  RIJEN/ 06 33696128

Website: www.allesiszoleuk.nl/ E-mailadres: info@allesiszoleuk.nl/ KVKnr.: 62725491/ BTWnr.: NL140780312B01

Persoonsgegevens die wij verwerken:

Wij verwerken persoonsgegevens van onze klanten en andere contactpersonen, zoals leveranciers. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en onze diensten uit te voeren.

Wij gaan zorgvuldig om met uw privacy, bewaren gegevens niet langer dan noodzakelijk en zullen uw gegevens alleen delen met derden indien dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van onze diensten (zoals het bezorgen van jouw bestelling via DHL) en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Persoonsgegevens ingevoerd via onze website staan uiteraard ook op de server van mijnwebwinkel.nl opgeslagen.

We verwerken uw persoonsgegevens alleen wanneer u deze zelf aan ons verstrekt bij het plaatsen van een bestelling, doen van een reservering of informatie-aanvraag via allesiszoleuk.nl, info@allesiszoleuk.nl, social media of in onze fysieke winkel.

De persoonsgegevens die wij, mits aan ons verstrekt, verwerken zijn: voor- en achternaam, geslacht, e-mailadres, straat en huisnummer, postcode en woonplaats, telefoonnummer, bankrekeningnummer. Van leveranciers verwerken wij: bedrijfsnaam, contactpersoon, e-mailadres, website, straat en huisnummer, postcode en woonplaats, telefoonnummer en bankrekeningnummer. Verder bewaren wij uiteraard visitekaartjes, offertes, pakbonnen en facturen in onze administratie.

Persoonsgegevens die in de winkel aan ons worden verstrekt i.v.m. een bestelling of reservering worden enkel handgeschreven genoteerd en niet digitaal verwerkt.

Wij hebben niet de intentie gegevens te gebruiken van klanten die jonger zijn dan 16 jaar.

Met welk doel wij persoonsgegevens verwerken:

Zo leuk verwerkt uw persoonsgegevens om de volgende doelen:

·         Het afhandelen van uw bestelling/ reservering

·         Het afhandelen van uw betaling

·         U te kunnen bellen of e-mailen bij vragen of problemen met uw bestelling/ reservering

·         Uw postpakket via onze DHL-parcelshop te verzenden of door u op te laten halen

·         Uw post via Sandd te verzenden

·         Voor leveranciers geldt: om u te kunnen contacten i.v.m. levering van producten/ diensten

Hoe lang wij persoonsgegevens bewaren:

·         Wanneer u een bestelling heeft geplaatst via onze webshop, bewaren wij uw persoonsgegevens i.v.m. uw betaling de wettelijke 7 jaar. Uw gegevens gebruiken wij enkel om uw bestelling te verwerken, u ontvangt van ons bv. geen nieuwsbrieven.

·         Uw persoonsgegevens die wij handmatig in de winkel noteren, worden verwijderd binnen een maand nadat het doel waarvoor uw gegevens zijn verwerkt, is bereikt.

·         Uw persoonsgegevens i.v.m. uw postzending via DHL/Sandd worden niet door ons bewaard. Informatie over de verdere verwerking hiervan kunt u bij de betreffende bedrijven opvragen.

·         Gegevens van leveranciers bewaren wij zolang wij de intentie hebben zaken met uw bedrijf te (gaan) doen. Pakbonnen, facturen en betaalgegevens bewaren wij 7 jaar.

Cookies op de website:

Wij gebruiken alleen functionele cookies i.v.m. de werking van het platvorm, verder gebruiken wij geen analytische en tracking cookies op onze website.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

U heeft het recht uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Daarnaast hebben zij het recht om de toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van persoonsgegevens door ons.

Hoe wij uw persoonsgegevens beveiligen:

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

De Autoriteit Persoonsgegevens:

Wanneer u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Daniëlle van der Werf via info@allesiszoleuk.nl of bel 06-33696128. Uiteraard heeft u het recht om online een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Mok blauw € 12,50 € 8,75
© 2016 - 2018 www.allesiszoleuk.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel